MonchyDag2-7101

Float like a Finance Professional, Sting like a Controller

Wat is de tijd snel gegaan.. Je hebt 3 gesprekken met ons gehad, stuk voor stuk leuk. Wat ons zo opviel is dat je niet alleen goed met cijfers bent, je weet ook verbanden te leggen. Na je eerste gesprek was het voor ons zo klaar als een klontje, jij gaat onze Finance afdeling naar een hoger plan tillen. Dat 3 a 4 jaar ervaring als Finance medewerker jou een gezonde ambitieheeft opgeleverd, hadden wij jou ook kunnen vertellen. Het zit namelijk gewoon in jou! We raakten geïnspireerd over je ideeën over klantencontact en – service, teambuilding en efficiëntie. Uit de voorbeelden in het gesprek werd duidelijk dat je omgeving jou bewondert over je kritische blik op de servicedie je krijgt en wenst te ontvangen. Iedereen weet dat jij een beinvloeder bent en andere aan kunt steken met je enthousiasme.

Blij en verheugd dat jij ons gaat versterken. We kunnen niet wachten om je aan de rest voor te stellen. Tot snel!

Bij De Monchy knokken wij voor producten die de dag van morgen vorm geven. Een platte organisatie waarbij haar medewerkers de pilaren vormen voor het toekomstig succes. Energietoewijding en creativiteit zorgen voor innovatieexpertise en verbondenheid. Een unieke firma met een krachtige en aantrekkelijke uitstraling. Werken heeft voor ons een andere betekenis. Centen verdienen kunnen we allemaal. Een De Monchy medewerker gaat voor het succes van een ander en verdient daarmee zijn centen.

Ik merk dat jij wat langer naar de vacature kijkt… Sluit jij je aan bij De Monchy International BV?

Als Finance Professional houd jij je bezig met debiteuren en crediteuren (accounts receivable, accounts payable). De centen vliegen je om de oren, betalingen worden klaar gezet en retouren worden ingeboekt, onze leveringen worden gefactureerd. Volledig in controle zijn op de balansrekeningen en het bijhouden van alle  bank transacties neem jij hier automatisch in mee. En dan te bedenken dat je met diverse valuta rekening moet houden. Je bent bekend met BTW aangiftes en hebt de nodige kennis. Excel kent geen geheimen, je kan niet meer zonder. Een dynamische en proactieve houding maken jou tot de ideale kandidaat.  Je bent een Finance Professional met ambitie en met de instincten van een Controller.

 ‘Float like a Finance Professional, sting like a Controller’

Indien je interesse is gewekt, verzoeken wij jou te reageren naar:

De Monchy International BV
t.a.v. Dhr. Dominique van den Berge
Rivium 1e Straat 109
2909 LE Capelle aan den IJssel
Tel. : 0646065274 / 010 4130320
dvandenberge@monchy.com
www.monchy.com

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld