Lallemand roept De Monchy uit tot meest onderscheidende distributeur

Lallemand Bio Ingredients, vooraanstaand leverancier van organische gistproducten, heeft De Monchy International uitgeroepen tot ‘Most Distinguished Distributor.’ We krijgen deze titel omdat De Monchy Lallemand van waardevolle marktinformatie voorziet binnen de Benelux en gezorgd heeft voor een substantiële groei in de verkoop van conventionele en organische gistproducten.

Uitreiking award
De award werd uitgereikt tijdens de Food Ingredients Exhibition in Parijs in december 2015.
Volgens Lallemand speelt De Monchy goed in op de de behoefte van de klant: zowel qua productwensen als qua voorraad en logistiek. De Monchy communiceert open en direct en biedt klanten de best mogelijke service.
De leverancier heeft met behulp van De Monchy inmiddels een succesvolle introductie en substantiële groei in de verkoop van gistproducten in de Benelux weten te realiseren.

Waardevolle partner
Voor Lallemand Bio Ingredients is De Monchy International een waardevolle partner met ruime ervaring en kennis van de markt. Daarnaast beschikt De Monchy International over uitstekende opslag- en distributiemogelijkheden waarmee zij haar klanten de best mogelijke service biedt.

Lallemand Bio Ingredients is producent van gistproducten, zowel conventioneel en biologisch. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van gistextract en is de grootste producent wereldwijd van inactieve gist. De gistproducten kunnen toegepast worden in hartige voedingsmiddelen, bakwaren en gezonde voeding.

Exclusieve vertegenwoordiging
In de Benelux wordt Lallemand Bio Ingredients exclusief vertegenwoordigd door De Monchy International B.V.